Retourneren

Voor het retourneren van uw bestelling hanteren wij de wettelijke regels zoals ook omschreven in onze algemene voorwaarden.

  1. De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten.

Retourprocedure

U heeft wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft u nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Maakt u gebruik van uw retourrecht dan ontvangt u het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na de retour melding terug te storten.

  • Na goedkeuring ontvangt u op uw e-mailadres een retourformulier met hierop een uniek retournummer. Op dit formulier staat het retouradres vermeld en de artikelen die u retour kunt sturen. Let op: alleen de artikelen die op het retourformulier staan mogen teruggestuurd worden.
  • Op het te retourneren pakket moet u aan de buitenkant duidelijk het aan u verstrekte retournummer (RMA-nummer) schrijven.
  • Stuurt u het retourformulier mee met het pakket.
  • Heeft u artikelen besteld maar niet ontvangen? Vervelend! Neem contact op met onze klantenservice.

Het te retourneren pakket stuurt u binnen 14 werkdagen na ontvangst van het retourformulier naar ons toe. Deze uiterste datum vindt u op het retourformulier.

LET OP!!
Levensmiddelen met een houdbaarheidsdatum zijn uitgesloten van recht van retour.
Geopende verpakkingen worden nimmer retour genomen!

Pakketten zonder vermelding van het RMA/retournummer, ongefrankeerde en/of beschadigde pakketten accepteren we niet. Dit geldt ook voor retourzendingen die niet binnen de gestelde termijn zijn aangemeld of helemaal niet zijn aangemeld.De consument draagt de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het product.

Herroepingsformulier downloaden